انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شهادت دو نیروی پلیس طی انفجار در کلانتری رجایی مشهد انفجار در یک کلانتری در مشهد| ۳ نفر از کارکنان پلیس مصدوم شدند ایران تا ۱۴۳۰ پیرترین کشور جهان می‌شود معرفی بهترین جایگزین‌ها برای تخم‌مرغ کاهش تردد روزانه وسایل نقلیه در سطح راه‌های کشور نسبت به نوروز سال گذشته اورژانس پیش بیمارستانی آماده خدمت رسانی در روز عید سعید فطر  (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲۵ درصد بیماران مبتلا به سل در کشور، مهاجران افغانستانی هستند صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع سیلاب در ۶ استان کشور (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا در خصوص شگرد کلاهبرداران سایبری در تعطیلات نوروز اهمیت آگاهی از اختلالات خون‌ریزی‌دهنده در زنان و دختران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۰ درجه می‌رسد انجام ۵۴۴ مورد بازرسی در حوزه غذاودارو در قالب طرح سلامت نوروزی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) تولد ۱۰۱ نوزاد در بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ افزایش ۱۲ درصدی پرواز‌های فرودگاه‌ بین‌المللی مشهد تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش باران در برخی استان‌ها از امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) تعداد کشته شدگان در زلزله میانمار به یک هزار و ۶۴۴ تن رسید افزایش تعداد جان‌باختگان تصادفات نوروزی به ۵۵۰ نفر (۹ فروردین ۱۴۰۴) اختصاص بسته حمایتی ویژه به خانوارهای نیازمند دارای کودک + جزئیات قانون جدید ارث مادر به فرزندان در سال ۱۴۰۳ افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان تکذیب شد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات نوروزی در خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خطر بیماری کووید-۱۹ تا مدت‌ها افراد را تحت تاثیرقرار می‌دهد

  • کد خبر: ۹۱۰۴۹
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱
خطر بیماری کووید-۱۹ تا مدت‌ها افراد را تحت تاثیرقرار می‌دهد
پژوهش‌های تازه نشان می‌هد کرونا می‌تواند تا مدت‌های زیادی برای افراد بهبودیافته خطرناک باشد و این خطر تنها در زمان ابتلا به آن نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، در طول دو سالی که جهان با همه‌گیری کرونا دست‌وپنجه نرم می‌کرد دانشمندان پژوهش‌ها و مطالعات مختلفی روی عملکرد ویروس انجام دادند که بخشی از آن‌ها به کمک مهار کرونا آمده و بخشی از آن‌ها صرفا فرضیه‌هایی درباره زوایای مختلف ویروس و عملکرد آن حتی بعد از بهبودی است. 

مطالعه جدیدی نشان می‌دهد افرادی که از ابتلای شدید به کووید-۱۹ نجات پیدا کرده اند، معمولا هزینه سنگینی بابت آن می‌پردازند. طبق این پژوهش، احتمال اینکه نجات یافتگان کرونا پس از ۱۲ ماه جان خود را از دست بدهند، بیش از دو برابر کسانی است که تست کرونای آن‌ها منفی شده است. افزون بر این، مشخص شد که این احتمال برای افراد کمتر از ۶۵ سال حتی بیشتر است.

محققان می‌گویند که همچنان باید مطالعات بیشتری در این باره انجام شود تا نتیجه قطعی اعلام شود. با این حال، این مطالعات تاکنون نشان داده اند که علائم این بیماری حتی بعد از پاک سازی کامل بدن در افراد دیده می‌شود و کسانی که بستری شده بودند، بیشتر به چنین سرنوشتی دچار شدند.

محققان دانشگاه فلوریدا در تابستان امسال مقاله‌ای منتشر کردند که نشان می‌داد، افرادی که بستری شده بودند و نجات یافتند، احتمال اینکه با گذشت شش ماه از بهبودی دوباره بستری شوند، زیاد است. حتی مشخص شد این احتمال در افرادی که شدت ابتلای بیشتری داشتند نیز بیشتر است.

در این مرکز بهداشت چیزی حدود ۱۴ هزار بیمار تحت نظارت قرار گرفتند که ۱۷۸ نفر بیماری شدیدی داشتند، در ۲۴۶ نفر این بیماری خفیف بود و تست کرونای باقی افراد منفی شد و به دلایل دیگری بیمار شده بودند. در این مطالعه عوامل دیگری مثل سن و جنسیت نیز در نظر گرفته شد.

نتیجه این تحقیق نشان داد احتمال اینکه افراد نجات یافته از ابتلای شدید به کرونا بعد از ۱۲ ماه جان خود را از دست بدهند، ۲.۵ برابر افرادی بود که تست کرونای آن‌ها منفی شده بود. بیش از ۵۲ درصد افرادی که شدیدا به این بیماری مبتلا شده بودند، در یک سال جان خود را از دست دادند. با این حال، هیچ خطری برای افرادی که شدت ابتلای آن‌ها خفیف و یا معمولی بود، گزارش نشده است.

این نتایج نشان می‌دهد خطر بیماری کووید-۱۹ تنها در زمان ابتلا به آن نیست و می‌تواند بعد از آن هم افراد را تحت تأثیر قرار دهد.

حدود ۲۰ درصد این مرگ ومیر‌های پس از ابتلا، به مشکلاتی در سیستم تنفسی یا سیستم قلبی-عروقی آن ها، جایی که ویروس کرونا به آن‌ها آسیب می‌زند، مربوط می‌شد. با این حال، تمام علایم ابتلای شدید به کووید-۱۹ به دلیل واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن به ویروس بود.

با اینکه این مرگ و میر‌ها مستقیما به کووید-۱۹ مرتبط نیستند، این داده‌ها نشان می‌دهد که مشکلات بیولوژیکی و استرس فیزیولوژیکی از این بیماری تأثیر بسزایی در این نتایج داشتند. افزون بر این، احتمال ایجاد بیماری شدید در افراد بالای ۶۵ سال بیشتر است، اما در این مطالعه و با شرایط ذکر شده، میزان مرگ ومیر در افراد زیر ۶۵ سال بسیار بیشتر بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->